Cuisine Christine

Christine ten Kate - Cuisine Christine

Wie ben ik

Al vroeg wist ik wat ik later zou willen worden; namelijk kok van de koningin. Het werd iets heel anders en ik koos voor een beroep in de verpleging met als specialisatie diabetes. Maar het koken blijft als een rode draad door mijn leven lopen. Ik sta graag achter de pannen en probeer graag nieuwe recepten uit. Daarnaast hoop ik in mijn dagelijks werk als diabetesverpleegkundige patiënten te inspireren gezond en lekker te koken.

Gelukkig ben ik als mijn tafel gevuld is met familie en /of vrienden en iedereen geniet van een lekker bord eten en gezelligheid. Ik heb eindeloos veel kookboeken en vind het heerlijk ze door te lezen en weer inspiratie op te doen. Maar ook van de vele reizen (mijn andere grote passie) nam ik ideeën mee. Graag maak ik van elke reis ook een culinaire belevening.

Naast mijn passie voor koken en reizen ben ik getrouwd met Martijn en heb ik 2 ontzettend lieve dochters Sofie en Roos. Ik heb vorig jaar de opleiding tot zelfstandig werkend kok afgerond en volg nu veel workshops op gebied van koken en bakken. Ik word ontzettend blij van koken en hoop dat mijn passie te proeven zal zijn in de dingen die ik met liefde en aandacht maak.

Ik ben dan wel geen kok van de koningin geworden maar kook wel graag voor u, en dat zal ik doen met een zelfde hoffelijkheid.

Cuisine Christine - Catering

“Cuisine Christine is er voor u als u geen tijd, zin of inspiratie heeft om te koken.”

Heeft u iets te vieren maar geen tijd, zin of inspiratie om te koken? Iets teveel gasten uitgenodigd of een bijzonder feest waarbij bijzonder eten hoort? Cuisine Christine helpt!

Voor groepen van 6 tot 50 personen verzorg ik catering aan huis. Vele mogelijkheden zijn bespreekbaar. Denk bijvoorbeeld aan lekker gevulde soepen met bijzonder brood? Een persoonlijke high tea met een mooi gedekte tafel? Een buffet van warme en koude gerechten? Misschien bent u wel op zoek naar gerechten uit een specifiek land? Of wat denkt u van mooie schalen met lekkere hapjes? Ook een (zakelijke) lunch kan ineens een bijzondere gebeurtenis worden.
Ik kan (bijna) alles maken en denk graag met u mee, met als uitgangspunt; vers, smakelijk en eerlijk eten en dit alles met liefde en aandacht gemaakt.

Neem volledig vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden ten aanzien van uw vraag te bespreken; ik zal u een aanbod doen dat past bij uw wensen.

Cuisine Christine kan ook serviesgoed leveren, vraag naar de mogelijkheden.

Buffet

Heeft u een gezellig feestje maar geen zin om alle boodschappen te doen of eindeloos in de keuken te staan? Ik verzorg graag een warm-of koud buffet voor u en uw gasten. Hierbij hanteer ik een minimum van 15 personen tot maximaal 50 personen. Zo kan ik garant staan voor eerlijk en heerlijk eten met aandacht en liefde gemaakt.

Ik kan veel maken en denk graag mee als u specifieke ideeën heeft. Ook borden en bestek kunnen tegen een meerprijs erbij geleverd worden.

vanaf €15,00 p.p.

High tea

Een high tea is super feestelijk en uitermate geschikt voor een bijzondere gelegenheid, zoals een verjaardag, een babyshower, een vrijgezellenfeest of een familiebijeenkomst. Ik maak verschillende zoete en hartige gerechtjes die worden geserveerd op mooi servies en een etagère. De high tea kan worden opgezet als buffet en is inclusief servies en aankleding. Wil je graag jouw gasten aan tafel ontvangen dan kan Cuisine Christine voor een meerprijs jouw tafel dekken en opmaken.

vanaf €20,00 p.p.
minimaal 8 personen

Extra opties:
Gedekte tafel – € 1,50 p.p.
Thema babyshower – € 2,00 p.p.
(roze of blauw)

Private dining

Genieten zoals in een restaurant maar dan gewoon lekker in je eigen huis. Verwen jezelf en je gasten met je eigen privé kok voor culinair maatwerk aan je eigen tafel. Het menu, de gerechten en het aantal gangen plannen we samen. Ik verzorg de inkopen en bereid op de gewenste dag een feestelijk maal.

Tafelaankleding en servies kan ik ook verzorgen. Desgewenst schenk ik er bijpassende wijnen bij.

vanaf €49,50 p.p.

Hapjes

Prachtige schalen met heerlijke hapjes waar je alleen nog maar mee rond hoeft te gaan. Vanaf 8 personen kun je jouw gasten verwennen met een lekker hapje. Misschien heb je zelf ideeën over een thema of een bepaalde wereldkeuken? Ik denk graag met je mee en maak een passend aanbod.

Hapjesschaal
vanaf 8 personen
€ 55,00 voor schaal met 40 hapjes
5 verschillende soorten hapjes
minimale afname van 3 schalen

Bedrijfslunch

Een vergadering of iets te vieren, ook een passende lunch kan ik voor u verzorgen. Binnen een straal van 10 km rondom Purmerend breng in het langs. Zo bespaart u tijd en kosten.

Ik werk met uitsluitend verse ingrediënten en probeer van elke lunch een feestje te maken. Ik denk graag met u mee over de invulling van de lunch. Denk aan: vers belegde broodjes, rijk gevulde quiches, salades, sapjes, wraps, iets zoets of een soepje.

vanaf €13,50 tot €17,00 p.p.
minimaal 8 personen